2009-06-04

Orkeslös..

Har inte haft så mycke ork till nåt denna vecka. Avlivade hunden i mån. Han var inte frisk och med tanken att nästa gång kan de vara Samuel så fick de bli så.. Sorgligt men skönt på sätt å vis.. Ingen mer hund.. inte än, inte nu!

Till helgen ska vi iväg på träff iaf.. Till High Chapparall. Ska bli kul å komma iväg på nåt. Jag å Cinna ska så klart hur mycke gotte med som hellst :) Vin dunk, en termos varm choklad, whiskey, baleys, kex å ost, chillinötter, hårda ostkrokar, frallor å räksallad till frukost..... Tur de går en följebil hehe.. Vi vet inte riktigt hur vi ska ha tid att umgås å träffa annat folk.. Vi måste ju äta allt vi har med oss ;)

Enligt väder gubbarna ska det bli skitväder hela helgen.. Men dom har ju konstant fel när det gäller solen så då kan dom väl ha lite fel när det gäller regnet åxå :)

Lilleman ska klippa sig idag..trots vilda protester! Han ska bli lika långhårig som storebror, men då säger jag att han får vänta tills han är lika gammal som storebror.. Så nu växer han ett år om dan...! Så vi får väl se hur det går :)

Inga kommentarer: