2009-04-20

Tomt

i huset nu efter lille Bo. Ingen som dregglar och hårar ner och följer mig som en skugga.. Måste ha tyckt om odjuret ändå för jag saknar han massor..
Lilleman tyckte de va konstigt att Bosse skulle dö.. han levde ju. Men å andra sidan fick ju Addis en kompis i himlen.. Att han fortfarande kommer ihåg henne..

När vi hade begravt Bosse och satt upp ett kors och lagt blommor å tänt ett ljus å man står där med tårarna rinnandes (eller mer som typ lille skutt) så frågar Samuel: Ska vi inte vattna? Å genom tårdimman undrade man om hade hört rätt.. Vadå vattna?? -Jaa.. har vi inte planterat Bosse??!!
Jösses va de va skönt att få skratta mitt i all sorg.. man kunde ju inte annat! Så nä.. Bosse var inte planterad men vi kunde ju plantera en fin blomma där sen som vi kan vattna. Å de va ok.

Tände ett ljus då i fredas och nu på morronen hade de brunnit upp. Bara ett sånt vanligt halv högt blockljus..trodde inte att dom kunde brinna så länge. Så vi får hoppas han han hittat dit han ska nu.. Å jagar Addis hehe ;)

1 kommentar:

Trullexa sa...

Åh, stora Samuel å lilla Bosse. Dom har sagt fundror dom små liven.